|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 14:15
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Akane
Administrator
|
Re: Zakończenia
Według guide booka wymagana do tego zakończenia jest miseczka D ^^'''
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
24 sty 2010, o 22:12 |
|
|
Guren
|
Akane napisał(a): Według guide booka wymagana do tego zakończenia jest miseczka D ^^''' A! to wszystko wyjaśnia! Zainwestowałam w Stanik Wróżek i nawet jak go wyrzuciłam to biust urósł do sporych rozmiarów
|
25 sty 2010, o 08:09 |
|
|
Guren
|
No i udało mi się zaliczyć kolejne 3 zakończenia: Władczyni Ciemności (Świata demonów?), Aktorka i ślub z Kousei'em- w dodatku te optymistyczne. Ślicznie dziękuje (zwłaszcza Tygryskowi) za wszelkie rady, by te osiągnąć. Co prawda trochę się zdziwiłam, że 37 punktów dumy nie okazały się byc za wysokie na to zakończenie. Ale może duma nie ma statystyki poniżej zera? Chyba wczytam jeden z wcześniejszych zapisów i spróbuje ponownie z mangaką, albo poślubieniem przybranego ojca
|
28 mar 2010, o 00:22 |
|
|
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Ja od kilku podejść próbuję ją wyswatać z ojcem albo Cubem i kurczę zawsze sobie dziecię wybiera coś innego
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
28 mar 2010, o 11:27 |
|
|
Guren
|
Tygrys napisał(a): Ja od kilku podejść próbuję ją wyswatać z ojcem albo Cubem i kurczę zawsze sobie dziecię wybiera coś innego Może tkwi w tym jakaś ukryta statystyka? (Oby co najwyżej duma, lub niezależność)
|
28 mar 2010, o 12:55 |
|
|
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Albo po prostu zbyt podkręcam jej umiejętności i i odpalają się zakończenia związane z karierami.
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
28 mar 2010, o 22:24 |
|
|
Guren
|
Hurrra! Pokonałam głównego bosa. Ze Świętą Wodą (zważywszy na to czym bossu jest ot brzmi ironicznie ), alei tak satysfakcjonujące. No i musiałam młoda zdrowo napakować córuchnę (10 lv w umiejętnościach, magii, walki, aktorstwa, muzyki i tańca) i nazbierać leczniczych ziół Córa została po tym królową- ta wersja w złotej zbroi co ją kiedyś wysłał Tygrysek- max w princesso'wych statach
|
15 gru 2010, o 20:52 |
|
|
Akane
Administrator
|
Szalejesz kobieto, szalejesz! Zwłaszcza z tym "wypakowaniem" córy, nieźle!
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
16 gru 2010, o 14:29 |
|
|
Ta.
|
Z zakończeń, których jeszcze nie było (bo, oczywiście, pierwsze 3, które dostałam, widziałam już na forum... ): wróżbitka.
_________________ „Hey… Are you guys really… real? You aren’t just an insane delusion I’m having inside that hell, right? …Right?”
|
3 maja 2011, o 00:01 |
|
|