|
|
|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 19:39
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Guren
|
Praca rodzica
Tego tematu tu jeszcze nie było, a myślę, że przyda się uporządkować informacje o zawodach jakie się wybiera dla rodzica. Co możecie o nich powiedzieć, bo wydaje mi się, ze jest z nimi podobnie jak w trójce- każda praca rodzica ma jakieś wady, zalety i wpływa na początkowe relacje z córą. Przykładowo w trójce: zubożały szlachcic mający stałe spore dochody sprawia, że córka na początku gry ma dobry humor i jest dumna z papy, zaś zawód błazna o różnych dochodach utrudnia początkowe relacje. Gdzieś na gronie była mowa, że tzw. wolny strzelec ma różne dochody. Więc co byście polecili początkującemu?
|
31 sie 2008, o 20:21 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Re: Praca rodzica
Ja gram senseiem zawsze, bo ma stabilny dochód. Z tego co pamiętam, to chyba wszystkie prace mają mniej więcej taki sam przychód "całogrowy", z wyjątkiem właśnie strzelca-który dostaje losową liczbę kasy od 1 do...nie pamiętam ilu, ale sporo. Wadą senseia jest to, że nie dostaje chyba podwyżek, ani premii.
31 sie 2008, o 21:10 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|