Dziwna rzecz... od kiedy zaczęłam się starać o lepsze relacje z Kouseiem, mojej córze coraz lepiej się powodzi w szkole - dwa razy z rzędu została przewodniczącą samorządu. Dziwne jest to o tyle, że większość znajomych odwróciła się od niej i zerwała z nią znajomość rzucając hasła w stylu "Nie chcę cię więcej widzieć". Nie przeszkadza to córze jednak w pięciu się w rankingu popularności i kumplowaniu z Otomo.. Pomyślałam, że może wpływ ma niezależność nabijana podczas spotkań z Kouseiem i pognałam do wróża, ale - kolejne zdziwienie - poziom potrzeby niezależności wciąż jest na ostrym minusie (konkretnie -64). Co ważniejsze cechy prezentują się następująco:
- inteligencja 793
- charyzma 861
- wdzięk 999
- umiejętności "socjalne" 100 (zdaje się, że to jest max jeśli o tę cechę chodzi)
Bladego pojęcia nie mam, które współczynniki są tutaj kluczowe, bo poprzednie córy miały dość zbliżone cyferki, a nie były w stanie w wyborach szkolnych osiągnąć żadnych sukcesów (na pewno potrzeba niezależności była u nich dużo niższa, bo nie zadawały się z Kouseiem, zwykle oscylowała w granicach -100/-90).