|
|
|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 14:03
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Hawk
Dołączył: 26 paź 2008, o 14:18 Posty: 783 Lokalizacja: Warszawa
|
Re: Jak tu trafiliście? :D
Piwo, wino tak! Ale żadna kobieta nie zdradzi Cię tak jak wódka. O kurcze wyjde na normalnego... Do szesnastego roku życia grałem w szachy w klubie sportowym... bez sukcesów. Buuuu wychodzę na normalnego Lubię wszystko co jest Kawaii i krwawe (niekoniecznie naraz jak Elfen Lied)
_________________ Please don't say "You are lazy" だって本当はcrazy
|
27 paź 2008, o 22:42 |
|
|
Cloud
Dołączył: 27 lip 2008, o 21:24 Posty: 201 Lokalizacja: Poznań
|
XEN0N napisał(a): Piwa uzylem jako kontrast do gry raczej nie piwnej pm Poza tym je lubie. Bardzo. W "PM" przy piwie gra się świetnie Offftoooop
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
|
27 paź 2008, o 22:55 |
|
|
WeraNika
|
Ja trafiłam przez link na stronie tanuki. Zajrzałam na chwilę, a po jakichś dwóch miesiącach koleżanka mi powiedziała, że czytała artykuł o takiej super grze, "Princess Marker" (tak to nazwała). I wtedy mi się ta strona przypomniała, bo wlazłam na nią przez przypadek jeszcze raz dzień wcześniej.
|
22 sty 2009, o 21:24 |
|
|
Akane
Administrator
|
Oby więcej takich przypadków Mam nadzieję, że będziesz zaglądać do nas częściej
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
22 sty 2009, o 22:24 |
|
|
Bad Cat
Dołączył: 24 lut 2009, o 23:04 Posty: 375 Lokalizacja: Poznań
|
A ja tu trafiłam dość oryginalnie , bo grając sobie w pewną gierkę online dokładnie to w tą --> http://patrz.pl/gry-online/1906,Princess-Maker-4 , chcąc zagrać sobie w poprzednie części wpisałam "princess maker" kliknęłam w pierwszy lepszy link i zakochałam się od razu!
26 lut 2009, o 22:18 |
|
|
Akane
Administrator
|
O, "Princess Maker 4" w postaci DDR Co mi przypomina, że już dawno nie hopsiałam Cieszę się BadCat, że dołączyłaś do naszego grona. A w "PM" faktycznie można się zakochać
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
27 lut 2009, o 13:05 |
|
|
Princessa
|
A ja uczyłam się rysować mangę (nadal się uczę ) i wchodziłam na kurs-manga. Znalazłam tam banner do anime-chronicle. Tam znowu przeglądałam bannery i zauważyłam taki ze śliczną dziewczynką (tak, tak z Patrycją) i kliknęłam. I tak trafiłam na tą stronę i forum. Naj,epsze chwile mego życia
|
13 sie 2009, o 17:18 |
|
|
monilip
|
ja natrafiłam się na anime, potem na tą stronę Ale chce powiedzieć coś - co szukałam "PM4" w google ta strona zawsze wyskakiwała! Czy to jako druga, czy trzecia.... Zawsze
_________________ ta Monilip:)
|
14 sie 2009, o 13:28 |
|
|