|
|
Teraz jest 10 lis 2024, o 21:19
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Akane
Administrator
|
Moderatorzy ;)
Z uwagi na fakt, że forum nam się powolutku rozrasta (a i pojawiły się pierwsze zgrzyty, które co prawda w 99% rozegrały się poza forum, ale bezpośrednio dotyczyły zarówno jego, jak i naszych użytkowników - i dały mi do myślenia), postanowiłam poprosić o wsparcie. W związku z powyższym od dzisiaj XEN0N i Nemo dołączają do grona osób odpowiedzialnych za moderowanie forum Ze spamem, mam nadzieję, damy sobie radę dzięki Shoutboxowi, na którym do woli można pisać o niebieskich migdałach, a co do reszty - w trójkę powinniśmy dać sobie radę Mam cichą (i pewnie naiwną ) nadzieję, że powszechnie szalejące na rozmaitych forach burze słowne nas ominą i że agresja i czysta złośliwość nie pojawią się u nas nigdy. Gdyby jednak stało się inaczej to wierzę, że będę mogła liczyć na wsparcie wszystkich użytkowników, a Nemo i XEN0N`a w szczególności
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
2 sie 2008, o 21:25 |
|
|
XEN0N
Moderator
|
Re: Moderatorzy ;)
Ja bym sie nie martwil, mozliwe ze beda zdazaly sie sporadyczne przypadki ale przeczuwam spokoj i harmonie. Zreszta mamy Pai ktora zagada kazdego .
|
3 sie 2008, o 02:23 |
|
|
Pai
|
XEN0N napisał(a): Ja bym sie nie martwil, mozliwe ze beda zdazaly sie sporadyczne przypadki ale przeczuwam spokoj i harmonie. Zreszta mamy Pai ktora zagada kazdego . Pierwsze primo to gratulacje Fajnie, że właśnie XEN0N i Nemo zostali modami Drugie primo to tak, Pai zagada każdego, o ile jej komputer nie padnie Dopiero dzisiaj kolega mi oddał sprawnego komputra, a tak przez kilka dni byłam pozbawiona dostępu do sieci Ale już jestem i zgłaszam gotowość radosnego zaspamowania wszystkich, którzy będą chcieli bruździć
_________________ Królowa offtopu i hiperaktywna wiewióra
|
3 sie 2008, o 14:29 |
|
|
Akane
Administrator
|
XEN0N napisał(a): Ja bym sie nie martwil, mozliwe ze beda zdazaly sie sporadyczne przypadki ale przeczuwam spokoj i harmonie. Zabrzmiało to trochę jak słowa wróża Oby Twoje przeczucia się sprawdziły XEN0N napisał(a): Zreszta mamy Pai ktora zagada kazdego . W sumie true Królowa offtopu czuwa Swoją drogą... Pai, może chciałabyś taki podpis przy nicku?
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
3 sie 2008, o 18:52 |
|
|
Cloud
Dołączył: 27 lip 2008, o 21:24 Posty: 201 Lokalizacja: Poznań
|
Winszuję, winszuję I nie mogę z podziwu wyjść Trafił mi się spontaniczny wypad parodniowy, a po powrocie tyle zmian? Moderatorzy, shoutbox (wykonanie nieprzeciętne, choć nieco zbyt słodkie jak na mój gust - no ale to chyba kwestia testosteronu ). Muszę częściej spontanicznie gdzieś wypadać, jeśli po powrocie zastaje mnie tyle nowości
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
|
4 sie 2008, o 10:22 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Szczerze, to troszkę się bałem, że już dałeś sobie spokój z forum, ale na szczęście było to tylko nieudane czarnowidzenie jak widzę .
4 sie 2008, o 12:12 |
|
|
Momoko
|
Dobrze wiedzieć, że forum wzbogaciło się o nowych opiekunów XEN0N, Nemo gratulacje!
|
4 sie 2008, o 13:50 |
|
|
Cloud
Dołączył: 27 lip 2008, o 21:24 Posty: 201 Lokalizacja: Poznań
|
Nemo napisał(a): Szczerze, to troszkę się bałem, że już dałeś sobie spokój z forum, ale na szczęście było to tylko nieudane czarnowidzenie jak widzę . A skąd To był tylko spontaniczny i nieplanowany wypad (takie są najlepsze ), ale miło, że ktoś tu za mną tęsknił
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
|
4 sie 2008, o 14:14 |
|
|
Pai
|
Akane napisał(a): W sumie true Królowa offtopu czuwa Swoją drogą... Pai, może chciałabyś taki podpis przy nicku? A można tak? O rany, to ja poproszę
_________________ Królowa offtopu i hiperaktywna wiewióra
|
5 sie 2008, o 10:23 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Ogólnie, jakby ktoś chciał jakąś rangę (vide ja), to chyba starczy spytać się Akane .
5 sie 2008, o 13:24 |
|
|