|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 19:34
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Pai
|
Jak tu trafiliście? :D
W jednym z działów jest pytanie o Wasze pierwsze "spotkanie" z "Princess Maker", a ja jestem ciekawa jak trafiliście na tę stronkę Ja trochę przez przypadek, bo wędrowałam po zupełnie innej stronie i tam znalazłam adres prowadzący do princessmaker.pl. W sumie wierzyć mi się nie chciało, bo za czasów pogrywania w dwójkę szukałam informacji o tej grze i żadnej polskiej strony nie znalazłam No oook, było to dość dawno temu, ale jednak Kliknęłam i wpadłam na dobre, chyba jakoś na początku grudnia A Wy?
_________________ Królowa offtopu i hiperaktywna wiewióra
|
12 lut 2008, o 11:24 |
|
|
Demonlady
|
Re: Jak tu trafiliście? :D
Ze mną Akane sie po prostu skontaktowała - nie był więc to żaden wysiłek z mojej strony nu właściwie była od paru lat moja ...
12 lut 2008, o 12:58 |
|
|
Pai
|
To nie wiem jak ja szukałam, jakaś ślepa chyba byłam Na Twoją stronkę trafiłam dopiero z tej - weszłam przez Dział Linków czy jakoś tak. Sierota ze mnie
|
12 lut 2008, o 13:10 |
|
|
Momoko
|
Nic nie przypuszczając, przeglądałam zagraniczną stronę poświęconą Princess Maker. Z ciekawości zajrzałam do linków. Patrzę, a tu odnośnik do nowej, całkiem mi nieznanej polskiej strony. Po raz pierwszy zajrzałam tutaj tak jakoś pod koniec grudnia. I powiem, że nie żałuję
|
13 lut 2008, o 22:35 |
|
|
Akane
Administrator
|
Pai, wyręczyłaś mnie z tym tematem Sama chciałam podpytać forumowiczów jak znaleźli się na princessmaker.pl Część osób wędruje sobie między tym serwisem, a stronką Demonlady (która była tak miła i zgodziła się na wymianę linkami ), a co do innych użytkowników... no właśnie Staram się informować o istnieniu strony gdzie tylko się da, licząc że uda nam się tutaj zebrać sporą grupę miłośników "Princess Maker" (a że takich w Polsce nie brakuje, jestem pewna). No moi drodzy - piszcie, piszcie
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
13 lut 2008, o 23:14 |
|
|
Pai
|
Hehe, do usług Pewnie jeszcze nie jeden temat zdarzy mi się założyć
|
16 lut 2008, o 18:54 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Ja najzwyczajniej w świecie...użyłem Google . Pierwszą rzeczą która mi się objawiła po wpisaniu "Princess Maker" w w\w była ta strona .
22 lut 2008, o 20:57 |
|
|
Yakumo
|
Ja trafiłem tu trochę inaczej. Po prostu zbierałem wieści o 3x3 Eyes na stronkę www - więc szperałem po necie. Wpisałem w googlu słowo 'Pai' i wyskoczyły mi linki. Przeglądam a tam pisało Pai Princess Maker. Myślę sobie - kurde przecież grałem w tą za#$#ą grę pod DoSem. Klikam otwiera się serwis Akane. Patrzę jak wryty a tu cyfry PM 3,4,5 Byłem w szoku, że ta gra jest nadal kontynuowana - wybaczcie niewiedzę ale po prostu nie wiedziałem . Klikam na Forum i tak sobie myślę: Ciekawe czy oni też tak polubili Princess Maker 2 czy mi odbija? Wchodzę i łoł... widzę małe grono maniaków. Przeglądam opinie o pozostałych częściach gry. Poczytałem i stwierdziłem że zostaję - bo może się czegoś ciekawego dowiem i pomogę technicznie jak coś. Postanowiłem zalogować się na mój prawie zapomniany nick... Po przebrnięciu kilku tematów stwierdziłem że to forum jest inne. Jakieś takie niezbyt typowo polskie. Brakowało w nim kilku typowo polskich rzeczy : chamstwa, wyzwisk, zarozumiałości, narcyzmu, przekleństw i totalnego bajzlu - za co brawa dla Akane ''^^''
Ostatnio edytowano 25 lip 2008, o 09:01 przez Yakumo, łącznie edytowano 1 raz
|
25 lip 2008, o 05:35 |
|
|
Akane
Administrator
|
Yakumo napisał(a): Po przebrnięciu kilku tematów stwierdziłem że to forum jest inne. Jakieś takie niezbyt typowo polskie. Brakowało w nim kilku typowo polskich rzeczy : chamstwa, wyzwisk, zarozumiałości, narcyzmu, przekleństw i totalnego bajzlu - za co brawa dla Akane ''^^'' Brawa należą się udzielającym się na forum ludziom. To dzięki nim panuje tu atmosfera życzliwości. I mam nadzieję, że tak pozostanie, bo nie chciałabym aby pewnego dnia zjawiły się tu osoby fałszywe i obłudne, próbujące narobić zamieszania dla samej frajdy robienia zadymy. A niestety są tacy.
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
25 lip 2008, o 08:09 |
|
|
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
A ja, szczerze mówiąc, nie pamiętam już jak się tu znalazłam Serio.... Zanik pamięci. Chyba czegoś szukałam w internecie, gdzieś się mi w oczy się rzuciło "Princess Maker", przypomniałam sobie stare dobre czasy z dwójką, chciałam sobie trochę odświeżyć pamieć, zgooglowałam i wylądowałam tutaj... Chyba...
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
13 wrz 2008, o 00:04 |
|
|