|
|
Teraz jest 9 maja 2025, o 21:49
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Pai
|
 Re: Niucon
Wstępnie mogę zadeklarować obecność, połączenie mam dobre do Wrocka, upałów nie przewiduję i gadane mam 
_________________ Królowa offtopu i hiperaktywna wiewióra
|
3 sie 2008, o 14:32 |
|
 |
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
No to chyba mamy przedstawicielkę naszego szanownego grona 

|
3 sie 2008, o 15:40 |
|
 |
Akane
Administrator
|
Super  Gdyby jeszcze ktoś miał ochotę, to niech się zgłasza, lepiej mieć paru reprezentantów niż żadnego 
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
3 sie 2008, o 18:53 |
|
 |
Cloud
Dołączył: 27 lip 2008, o 21:24 Posty: 201 Lokalizacja: Poznań
|
Z Poznania do Wrocka rzut moherem, więc pewnie się pojawię  Zresztą ze mnie stary konwentowicz jest  Ale na mówcę się nie nadaję, mogę za to robić za entuzjastyczny tłum słuchaczy 
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
|
4 sie 2008, o 10:47 |
|
 |
Nemo
Prosecutor
|
Zawsze możesz pomóc technicznie, a to podać komuś coś do picia, dać ulotkę dającą wstęp do tego co będzie mówić Pai, czy wesprzeć jej starania werbalne prezentacją praktyczną  ...

|
4 sie 2008, o 13:02 |
|
 |
Cloud
|
Gdybym zaczął wspomagać kogokolwiek gestykulacją własną, skończyłoby się to prawdopodobnie wezwaniem karetki i przyodzianiem mnie w taki ładny, biały kaftanik, a następnie wrzuceniem do pokoju wyłożonego gąbką i pozbawionego klamek  Mowa mego ciała jest nazbyt energiczna i raz nawet osobiście przekonał się o tym mój kolega, któremu opowiadałem o locie myśliwców w "Macrossie"  Na swoją obronę mam tylko tyle, że było to na którymś konwencie, zasadniczo było ciasno, a on się nieco za blisko przysunął  Oberwał dość solidnie, bo akurat wykonywałem ręką "lot koszący" ![uśmiechanie się krzywo :]](./images/smilies/krzywy.gif) Także może jednak pozostanę przy robieniu szumu i wznoszeniu okrzyków ku chwale ojczyzny  Znaczy ku chwale "Princess Maker"  A jak mnie znajomi kumple zobaczą, to dopiero będzie ubaw  Cloud wrzeszczący "Princess Maker rządzi"  Chyba mnie wyklną  Ale gra, cholercia, wciąga. Kto by się spodziewał 
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
|
4 sie 2008, o 14:19 |
|
 |
Momoko
|
Cloud napisał(a): Gdybym zaczął wspomagać kogokolwiek gestykulacją własną, skończyłoby się to prawdopodobnie wezwaniem karetki i przyodzianiem mnie w taki ładny, biały kaftanik, a następnie wrzuceniem do pokoju wyłożonego gąbką i pozbawionego klamek  Mowa mego ciała jest nazbyt energiczna i raz nawet osobiście przekonał się o tym mój kolega, któremu opowiadałem o locie myśliwców w "Macrossie" Ale się uśmiałam  Cloud, z ręką na sercu przyznaję, że mógłbyś skecze układać. Sukces gwarantowany 
|
4 sie 2008, o 14:42 |
|
 |
Cloud
|
Czuje się wzruszony dostrzeżeniem w mej skromnej osobie talentów komicznych  Co prawda to chyba jedyne umiejętności, jakie dotąd nabyłem  Ale chyba coś w tym jest, bo już w podstawówce nauczyciele mi powtarzali "Przestań pajacować", a raz nawet wprost określono mnie "Klasowym błaznem". Ech, było słuchać zacnego ciała pedagogicznego, a nie pchać się na polibudę  O, spamuję i offtopuję, a Was się czepiałem  Rany boskie, na tym forum faktycznie nie da się trzymać tematów wątków  Jak Wy to robicie? 
|
4 sie 2008, o 14:53 |
|
 |
Nemo
Prosecutor
|
Teraz? Teraz zwyczajnie idziemy do Shoutboxa  a kiedyś po prostu Akane wydzielała tematy  . To jak, macie jakiś pomysł na to, co zaprezentować?

|
4 sie 2008, o 14:58 |
|
 |
Cloud
|
Nemo napisał(a): Teraz? Teraz zwyczajnie idziemy do Shoutboxa  a kiedyś po prostu Akane wydzielała tematy  . Zaczynam współczuć tej kobiecie  Nemo napisał(a): To jak, macie jakiś pomysł na to, co zaprezentować? Pozwolę sobie nie rzucać pomysłów, bo serię znam tylko ze strony. Jedna dziesięcioletnia Katarzyna ojca ze mnie jeszcze nie czyni ![uśmiechanie się krzywo :]](./images/smilies/krzywy.gif) Ale do października pewnie wyhoduję jakieś większe grono, to może podzielę się jakimiś sugestiami  Jedyne co teraz przychodzi mi do głowy to strzelenie jakiegoś wstępniaka i opowiedzenie o serii na zasadzie "A czemu to fajne i warto w to zagrać". Na pewno dużo osób będzie się na początku stukać palcem w czoło, ale potem nie oderwie się od kompów. Kurka, piszę z autopsji  P.S. FireFox to zajebiście przydatna przeglądarka. Gdyby nie on, popełniłbym w powyższym poście 6 (słownie: sześć) błędów ortograficznych. Liczyłem dokładnie 
|
4 sie 2008, o 15:08 |
|
|