Teraz jest 18 gru 2018, o 19:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Problem z PM5 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: 27 lip 2008, o 21:24
Posty: 201
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Problem z PM5
XP po prostu ma swoje humory
::D:

_________________
Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P
---
Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...


2 paź 2009, o 13:53
Avatar użytkownika

Dołączył: 11 sie 2008, o 01:30
Posty: 660
Lokalizacja: TG/Kraków
Post Re: Problem z PM5
Proszę step by step przez istalację. Też mam w pliku mdf, zainstalowałam UniIso, który widzi obraz płyty, klikam na setup.exe i wyskakuje mi komunikat, że setup.exe przestało działać i nastąpi zamknięcie programu. What now?

_________________
Come not between the dragon and his wrath. (King Lear, 1. 1)
Obrazek


3 lut 2010, o 02:08
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył: 18 sty 2008, o 19:11
Posty: 2146
Lokalizacja: Łódź
Post Re: Problem z PM5
Ale instalujesz grę spod "japońskiego" Windowsa? Z tego co kojarzę, to do przeprowadzenia instalacji konieczne jest już zainstalowanie obsługi języków wschodnioazjatyckich i odpalenie Windowsa z japońskim jako językiem administracyjnym.

_________________
Rolety rzymskie Warszawa
http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77


3 lut 2010, o 10:45
Avatar użytkownika

Dołączył: 11 sie 2008, o 01:30
Posty: 660
Lokalizacja: TG/Kraków
Post Re: Problem z PM5
Jak słusznie zauważył Nem, języki azjatyckie obsługują się same :p nic nie musiałam instalować. Hm. A czy jak włączę jap. jako administracyjny, to wszystko będzie po jap.? xD ale ok, spróbuję :) dzięki, będę informować na bieżąco ;]

:edition:
A jednak trza będzie zainstalować. A to dopiero jak wrócę do domq ;_;

_________________
Come not between the dragon and his wrath. (King Lear, 1. 1)
Obrazek


3 lut 2010, o 15:02
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył: 18 sty 2008, o 19:11
Posty: 2146
Lokalizacja: Łódź
Post Re: Problem z PM5
Crys napisał(a):
A czy jak włączę jap. jako administracyjny, to wszystko będzie po jap.?


Nie, system jako taki pozostaje w języku polskim, natomiast aplikacje działają wówczas w krzakach (i część programów, np. GG, nie czyta wówczas polskich liter).

_________________
Rolety rzymskie Warszawa
http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77


3 lut 2010, o 16:24
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.

Dance Dance Revolution - DDR, PiU, Stepmania!
Drunk-otaku-inn