Teraz jest 18 gru 2018, o 19:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Princess Maker po angielsku 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: 19 lis 2009, o 14:35
Posty: 15
Post Re: Princess Maker po angielsku
Tak po każdym włączeniu gry.
Dziękuję za rady.


13 lut 2010, o 14:01
Avatar użytkownika

Dołączył: 19 lis 2009, o 14:35
Posty: 15
Post Re: Princess Maker po angielsku
Ja już wiem co to było, że to nie działało. To był zły windows. Na teraz śmiga wszystko. ::):


16 lut 2010, o 20:11
Avatar użytkownika

Dołączył: 3 sty 2010, o 14:27
Posty: 76
Lokalizacja: Wrocław
Post Re: Princess Maker po angielsku
Super! Napisz w dziale o "Princess Maker 4" jakie masz wrażenia z gry (ja jestem wniebowzięta ::):).

_________________
FiGa jak to figa: słodka i okrągła ^_-


16 lut 2010, o 20:46
Avatar użytkownika

Dołączył: 17 kwi 2010, o 22:48
Posty: 8
Post Re: Princess Maker po angielsku
Ech... Gralam w PM, ale z powodu braku czasu przestalam. Po ok. 7 miechach wrocilam do gry, ale trial atlasa mi sie skonczyl i wpadlam na pomysl, by tekst z agth przekopiowac do gugle translatora. Niestety TERAZ nie chce mi agth dzialac(nie zlapuje tekstu i nie mam do wyboru nic w tym pasku. Wczesniej all git bylo). Przeczytalam poprzednie posty i dalej nie mam pojecia czemu. Zrobilam tak jak trzeba, probowalam otworzyc jako administrator i nic ;/ Ma ktos pomysl? Bo ja z checia pogralabym znowu w ta wspaniala gre.

Edit: Na mojej twarzy pojawio sie wielkie ''WTF?!'' Gdyz zapomnialam napisac jednej spacji i juz nie dzialalo XDDDDDD
Wreszcie moge pograc znowu :D


20 lis 2010, o 14:08
Avatar użytkownika

Dołączył: 17 kwi 2010, o 22:48
Posty: 8
Post Re: Princess Maker po angielsku
Dobra to mam problem znowu, tym razem nie z Princess Maker, a z agth. Niestety nie wiedzialam, gdzie sie zwrocic o pomoc, wiec moze ktos mi tutaj pomoze ^^
Mianowicie problem jest taki, ze jak gram sobie w novelke i wlaczam agth, dziala i niby wszystko fajnie, ale jest jedno ale. Kazda litera jest potrojnie napisana. Niestety nie chce mi sie meczyc z tym kasowaniem w google translate, bo ja juz chce dojsc do konca i sie dowiedziec jak sie zakonczy xD W dodatku jest to bardzo meczace i zawsze moze mi sie cos za duzo usunac. Jakies pomysly? Agth sciagane od nowa i od nowa wlaczane. Nic nie dalo to.

edit: a teraz to jeszcze bardziej nie wiem, bo mi sie agth zepsul. Wszystko dobrze, a to cwelstwo znowu nie dziala ==''


16 gru 2010, o 21:43
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: 19 sty 2008, o 21:23
Posty: 600
Post Re: Princess Maker po angielsku
W opcjach agth jest gdzies usuwanie powtarzanych liter, nawet "chyba" mozna cale zdania usuwac. Na obecna chwile nie pamietam gdzie to bylo. Juz gdzies na forum o tym pisalismy.


17 gru 2010, o 17:37
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.

Dance Dance Revolution - DDR, PiU, Stepmania!
Drunk-otaku-inn