Teraz jest 16 cze 2024, o 10:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Princess Maker po angielsku 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: 26 paź 2008, o 14:18
Posty: 783
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Princess Maker po angielsku
Acha jasne. ok Czyli ja coś musiałem spieprzyć. Przeinstaluję grę i zangielszcze na drugi sposób.

Jakby co to moge wrzucić jakieś screeny co mi wyrzuca.

_________________
Please don't say "You are lazy"
だって本当はcrazy


Obrazek


2 lis 2008, o 21:06
Avatar użytkownika

Dołączył: 19 lis 2009, o 14:35
Posty: 15
Post Re: Princess Maker po angielsku
Witam, pozazdrościłam ślicznej grafiki i radochy i uruchomiłam PM4. Gra działa bez problemu ale agth nie wyrywa mi tekstu, próbowałam uruchamiać według poradnika na stronie i tego drugiego wskazanego w temacie. Nie wiem co robię źle, ale za każdym razem w agth w rozwijanym pasku mam do wyboru nic. A w konfiguracji przez skrót do gry wyświetla się jeszcze komunikat "pogram princessmaker4.exe przestał działać" :sigh:. Czy ktoś wie co z tym zrobić?


11 lut 2010, o 19:18
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: 19 sty 2008, o 21:23
Posty: 600
Post Re: Princess Maker po angielsku
A na jakim systemie tak sie dzieje?


11 lut 2010, o 21:28
Avatar użytkownika

Dołączył: 19 lis 2009, o 14:35
Posty: 15
Post Re: Princess Maker po angielsku
Na Viście.


11 lut 2010, o 22:27
Avatar użytkownika

Dołączył: 3 sty 2010, o 14:27
Posty: 76
Lokalizacja: Wrocław
Post Re: Princess Maker po angielsku
Ale masz wszystko ustawione na japoński, tak? Bo u mnie, też na Viście, był podobny kłopot jak uruchamiałam grę z polskim językiem jako tym głównym. I też mi wyskakiwało "pogram princessmaker4.exe przestał działać".

_________________
FiGa jak to figa: słodka i okrągła ^_-


12 lut 2010, o 10:43
Avatar użytkownika

Dołączył: 19 lis 2009, o 14:35
Posty: 15
Post Re: Princess Maker po angielsku
Gra działa sama pięknie, japoński zainstalowany, ale agth nie chce z nią współpracować. Na stronie jest tyle informacji że można grać bez tłumaczenia, ale zakończenie to bym chciała zrozumieć :;):


12 lut 2010, o 10:57
Avatar użytkownika

Dołączył: 3 sty 2010, o 14:27
Posty: 76
Lokalizacja: Wrocław
Post Re: Princess Maker po angielsku
To ja nie mam niestety pomysłu :(

_________________
FiGa jak to figa: słodka i okrągła ^_-


12 lut 2010, o 11:12
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: 19 sty 2008, o 21:23
Posty: 600
Post Re: Princess Maker po angielsku
Moze uruchom agth z prawami administracyjnymi teoretycznie powinno pomoc. Jesli juz tego nie zrobilas.


12 lut 2010, o 13:00
Avatar użytkownika

Dołączył: 19 lis 2009, o 14:35
Posty: 15
Post Re: Princess Maker po angielsku
Niestety dalej wysypuje grę. Spróbuje ściągnąć go jeszcze raz.


12 lut 2010, o 19:20
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36
Posty: 563
Lokalizacja: Piaseczno
Post Re: Princess Maker po angielsku
A zmieniasz za każdym razem PID?

_________________
- Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania.
- Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.


12 lut 2010, o 23:37
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.

Dance Dance Revolution - DDR, PiU, Stepmania!
Drunk-otaku-inn