|
|
|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 15:24
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Re: KONKURS "Władczyni"
Nemo, to znaczy, że ściągnęłeś grę, odpaliłeś i już były sklepy? Ja przeprowadzałam badania antycheatowe na mojej wersji i niestety wyszło mi, że po wklepaniu kodu, a potem zrestartowaniu gry sklepy znikają - więc ostateczny save nie świeci tajnymi sklepami i nie da się tak określić czy ktoś ich używał czy nie.
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
15 kwi 2009, o 20:50 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Dziwne, bo pamiętam chyba nawet że się śmiałem do Akane, że dała mi zcheatowane źródło, bo ją wtedy prosiłem o jakiś szybki link do gry
15 kwi 2009, o 20:53 |
|
|
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Hej, mam pytanie odnośnie przedmiotów podbijających statystyki. Czy mogę zostawić w ekwipunku dwa miecze wygrane w Turnieju Dożynkowym? Dopóki nie są założone, nie podbijają statystyk, a jeśli je sprzedam - przyłapią mnie w sklepie i spadnie mi reputacja, czego bym nie chciała ^^.
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
31 maja 2009, o 21:47 |
|
|
Akane
Administrator
|
Tygrys napisał(a): Hej, mam pytanie odnośnie przedmiotów podbijających statystyki. Czy mogę zostawić w ekwipunku dwa miecze wygrane w Turnieju Dożynkowym? Dopóki nie są założone, nie podbijają statystyk, a jeśli je sprzedam - przyłapią mnie w sklepie i spadnie mi reputacja, czego bym nie chciała ^^. Możesz zostawić. Generalnie przedmiotów używać można ile wlezie aż do osiągnięcia upragnionego zakończenia. Później po prostu (przy podliczaniu punktów w statsach) nie będą one brane przeze mnie pod uwagę.
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
2 cze 2009, o 16:49 |
|
|