|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 20:11
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Suzuno
|
Re: Jak tu trafiliście? :D
A ja... a ja... a mi się niechcący kliknęło na link na stronie tanuki-anime (zupełnie niechcący) wylądowałem tutaj zobaczyłem coś co przemówiło do mnie wszystkimi językami ludzi i aniołów i zapragnąłem w to zagrać! Tytuł skąd indziej mi znany bo miałem przyjemność obcować z PM2 ale te numerki od 2 do 5 przegoniły mnie po całym pokoju. Wygląda na to, że trafiłem tu przypadkiem a jako, że w życiu nie ma przypadków zostanę z wami trochę dłużej^^
_________________ Ci co mają skrzydła niech lecą spełniać swe marzenia.
|
27 paź 2008, o 18:46 |
|
|
Akane
Administrator
|
Ja już się cieszę! Jak to fajnie rozsiewać linki po sieci, zawsze ktoś sympatyczny nam się "złowi"
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
27 paź 2008, o 18:52 |
|
|
Suzuno
|
Z tym "łowieniem" to jest tak, że nawet jak zarzucisz to nie ma 100% szany, że trafi się na podatny grunt a wtedy ziarenko uschnie i ludzie miną takie forum. Cały JA zacząć od ryb skończyć na sadzonkach
_________________ Ci co mają skrzydła niech lecą spełniać swe marzenia.
|
27 paź 2008, o 20:15 |
|
|
Cloud
Dołączył: 27 lip 2008, o 21:24 Posty: 201 Lokalizacja: Poznań
|
Hehe, znaczy, że pasujesz do tego towarzystwa jak mało kto Tu wszyscy są tacy dosyć oryginalni - w jak najlepszym tego słowa znaczeniu!
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
|
27 paź 2008, o 21:48 |
|
|
Hawk
Dołączył: 26 paź 2008, o 14:18 Posty: 783 Lokalizacja: Warszawa
|
Każdy jest inny... Żeby oglądać japońskie animacje, grać grę w wychowywanie adoptowanej córki... To trzeba być psychicznym...
Ale jak mówią inny nieznaczy gorszy,jak patrze na tych tzw. "normalnych" to tylko inni są normalni... znaczy nienormalni... eee... no wiecie o co mi chodzi... ja nie umiem mówić... ani pisać.. ;p
A trafiłem na stronkę jakiś czas temu ale jakoś tak nie grałem akurat więc nie byłem w klimacie... Ateraz tak.... znowu przez przypadek, tylko akurat byłem w cugu PM2... Więc zostałem.
Nie umiem pisać.
_________________ Please don't say "You are lazy" だって本当はcrazy
|
27 paź 2008, o 22:05 |
|
|
XEN0N
Moderator
|
Sa ludzi co wola grac w carmageddon i tacy co wola grac w pm Ja gralem w obie i na dodatek pije piwo - to jak mocno psychiczne to jest?
|
27 paź 2008, o 22:08 |
|
|
Cloud
|
Ja tam łapię, w czym rzecz I w sumie zaliczałem się niby do tych normalniejszych, znaczy w temacie mangi i anime siedziałem, ale w wychowywanie cór zacząłem się bawić dopiero przez to forum Trafiłem tu szukając wiadomości o "FF: Crisis Core" a skończyłem jako jednostka ślęcząca po nocach przed monitorem, dopingująca mangową córkę na turniejach
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
|
27 paź 2008, o 22:08 |
|
|
Hawk
Dołączył: 26 paź 2008, o 14:18 Posty: 783 Lokalizacja: Warszawa
|
Cytuj: na dodatek pije piwo A ja nawet kiedyś piłem wódkę (ale już nie piję) Jak bardzo psychiczny jestem? A co do zestawu gier, to PM zajmuje w moim panteonie gier miejsce większego bóstwa, tuż za wielką trójką Civilization 2 - Football Manager 2007 - NFS Porsche 2000 To dziwny układ, nie uwazacie? ... No to mamy licytację, kto jest bardziej psychiczny...
_________________ Please don't say "You are lazy" だって本当はcrazy
|
27 paź 2008, o 22:23 |
|
|
Cloud
|
Takie bycie "psychicznym" to ja popieram Dziwne i nietypowe upodobania i mieszanki są tu na porządku dziennym. Ja sam jestem wielkim entuzjastą "Final Fantasy" i RPG`ów wszelkiej maści, lubię pograć w nawalanki i nie pogardzę wyścigami samochodowymi, a na dodatek grywam na kurniku (i dostaję od Akane w dupę w scrabble xD). Jak wpleść do tego "PM 2" i córę o imieniu Katarzyna, to co wyjdzie? xD Psychol roku I kurde, jestem z tego dumny
|
27 paź 2008, o 22:26 |
|
|
XEN0N
Moderator
|
Hawk napisał(a): To dziwny układ, nie uwazacie? Nie bardzo, chyba nie jestes tak dziwny jakbys chcial Hawk napisał(a): A ja nawet kiedyś piłem wódkę (ale już nie piję) Jak bardzo psychiczny jestem? Jak jest to czemu nie pic? Piwa uzylem jako kontrast do gry raczej nie piwnej pm Poza tym je lubie. Bardzo.
|
27 paź 2008, o 22:31 |
|
|