Hmm... też tak miałam kilka razy. No, nie dokładnie tak, ale że córa ni stąd ni zowąd wracała do świata demonów. Wydaje mi się, że ma to coś wspólnego z niskim temperamentem - może nie ma wtedy tyle silnej woli, by zająć się czymś pożytecznym i po prostu ucieka? Fakt, że po podbiciu temperamentu z save'u, gdzie uciekła do krainy demonów /uwielbiam sklep tego kota
/, zakończenie się zmieniło. Ale już nie pamiętam na co
Innym razem polowałam na Lee - wydawało się, że statystyki miałam na niego odpowiednie, i.... córka też uciekła do świata demonów. Mimo że temperament był wtedy w miarę wysoki. Wkurzyłam się wtedy jak nie wiem i obraziłam na PM4
Ale po czasie wydaje mi się, że to dlatego, że nie udało mi się rozwinąć historii pochodzenia córki. Wiedziała tylko, że pochodzi ze świata demonów, przyjaźniła się też z Baroą, widziała jak niesprawiedliwie ludzie traktują demony, a nie wiedziała, że jest córką Maou i ludzkiej mamy. Czuła się bardziej związana z tą demoniczną stroną konfliktu... Może dlatego?
Jednak w przypadku M-chan stawiałabym na niski temperament. A może chodzi generalnie o jedną ze statystyk odbiegającą od pozostałych swym niskim poziomem? Nie wiem...