|
|
Teraz jest 26 gru 2024, o 21:12
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Problem z instalacją PM 4
Autor |
Wiadomość |
Akane
Administrator
|
Re: Problem z instalacją PM 4
Nemo chyba dobrze kombinuje, ostatnio na Viście zapomniałam przestawić systemu na japoński i miałam identyczne cuda zamiast krzaczków.
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
31 sty 2009, o 23:17 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Nemo zanim mu kretyni z serwisu sformatowali dysk podobnie miał jak nie przestawił systemu, a że był leń to chodził cały czas ze zjapanizowanym systemem
31 sty 2009, o 23:22 |
|
|
Guren
|
Prawdę mówiąc to ja przez większość czasu w ten sposób grałam w PM 4. Jak próbowałam zainstalować japoński potem parę innych gier nie działało (co zrobiłam źle nie wiem), więc rodzina dala mi absolutny zakaz na kombinowanie z japońskim na czas nieokreślony, więc w czwórkę pogrywałam z takimi znakami. Grunt, że działało w przeciwieństwie do 5 (przynajmniej tak myślę, że przez brak instalacji krzaczków gra mi się wyłączała po 2 minutach)
|
1 lut 2009, o 00:19 |
|
|
Mika
|
<Wali ukłony przez wszystkimi> Gra nie działała , bo patcha w złe miejsce wepchnęłam. Teraz go przestawiłam i jest ok ^^ I oczywiście ciągle jechałam na polskim.. Teraz ładnie mi się instaluje przez Apo , ATLAS się długo ściąga ale kij! Będę chociaż miała na angielski , bo z Translatora Google nie mogę korzystać.. (tzw. w PM gram tylko wtedy jak nie mam neta) Wielkie sumimasen za problemy
1 lut 2009, o 16:55 |
|
|
Akane
Administrator
|
Żadne problemy! Chyba wszyscy z nas mieli przynajmniej jeden kłopot z odpaleniem którejś z części "Princessy". Nie przejmuj się niczym i pytaj o co tylko chcesz
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
1 lut 2009, o 17:52 |
|
|
Mika
|
Przygód ciąg dalszy. Zamiast udziwnionych "znaczków" pojawiają się puste kwadraciki. Co zrobiłam źle?
1 lut 2009, o 18:45 |
|
|
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Zobacz opcje regionalne i językowe, czy na obsługiwanie znaków poza unicode wybrany jest japoński. Mnie puste kwadraciki wyskakują właśnie jak zapomnę przełączyć z polskiego w tych opcjach:
Załączniki:
opjeregionalne.JPG [ 53.44 KiB | Przeglądane 14428 razy ]
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
1 lut 2009, o 23:06 |
|
|
Mika
|
Tygrysku , ja powinnam cię po rękach całować! Oczywiście jechałam na polskim , teraz przełączyłam A na dodatek ATLAS się zepsuł. Mam coś "manual Japanese" ale nie wiem co i jak. Jeden rzut przetłumaczy , w drugim się pokazują znaki zapytania (sic!) Biedna Mikuś szuka w necie jakiegoś innego translatora do ściągnięcia , i znaleźć nie może (pomęczę się jeszcze trochę i opuszczę.. Jak Guren ze znaczkami dała radę , to i ja dam (Zainstalowanie japońskiego chociaż w części to niezłe osiągnięcie jak na 12-latkę , przynajmniej moim zdaniem) Głupio mi , bo nie wiem co tym razem sknociłam...
2 lut 2009, o 15:53 |
|
|
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Hmm... wydawało mi się, że atlas jest niezawodny. Nigdy nie grzebałam się w żadnych opcjach i wszystko chodziło. Niepokoi mnie ten Twój "manual Japanese".... Atlasowi trzeba kliknąć tłumaczenie auto i wszystko powinno ładnie śmigać:
Załączniki:
atlas.JPG [ 18.38 KiB | Przeglądane 14389 razy ]
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
2 lut 2009, o 16:42 |
|
|
Mika
|
Tygrysku , ja cię wiebię pod niebiosa! I was wszystkich! Japońskie znaczki są , atlas działa , AGTH działa - nic tylko grać. Dziękuję , dziękuję , dziękuję!
2 lut 2009, o 16:54 |
|
|