|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 21:16
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Mika
|
Miecz Walkirii itp.
Mam mały problem. Podobno jak córa będzie się szkoliła np. w walce to odwiedzi ją patron/ka. Moja córka ćwiczy zawzięcie , wygrywa turnieje , chodzi na wyprawy , została generałem a o mieczu nic. I tak w kółko. Co trzeba mieć żeby go dostać? Jakieś specjalnie wysokie statystyki?
8 mar 2009, o 16:46 |
|
|
Akane
Administrator
|
Re: Miecz Walkirii itp.
Z tego co pamiętam, miecz wręczany jest córce dopiero przy piątej czy szóstej wizycie. Najpierw Walkiria podnosi statystyki córce, potem długo, długo nic i w końcu pojawia się z mieczem. Trzeba dalej robić swoje (lekcje, wyprawy) i uzbroić się w cierpliwość.
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
8 mar 2009, o 19:21 |
|
|
Mika
|
Hmm..Spróbujemy jeszcze raz wyszkolić Sunao na wojownika ^^" Kolejny problem: Suknia Demonów. Ciągle pokonuję tego demona na Zachodniej Pustyni i nic , no! Trzeba mieć wysoki poziom grzechów czy coś w tym stylu? (Ja zawsze po wyprawach wysyłam córkę do kościoła żeby grzechy znikły , bo ja nie chcę bandyty )
9 mar 2009, o 21:06 |
|
|
Crys
Dołączył: 11 sie 2008, o 01:30 Posty: 660 Lokalizacja: TG/Kraków
|
Jak nie chcesz córki-bandytki, to po co Ci suknia? Przecież wystarczy, że ją założy, a leci morality i grzechy się "nabijają".
_________________ Come not between the dragon and his wrath. (King Lear, 1. 1)
|
9 mar 2009, o 22:25 |
|
|
Mika
|
No rety , rety.. ==' Po prostu chciałabym wiedzieć , co trzeba mieć żeby tą suknię zdobyć i tyle ==' Bo córa prezentuje się w niej bombowo ^^ (Z tego co widziałam na PrincessMakerWikia)
Przy okazji - udało mi się zrobić z córki księżniczkę (i pisarkę) *.* Musi mieć do tego morale przynajmniej na 100 i wysoooooki poziom dobrych manier (U mnie był koło 700) Ale było warto ^^
10 mar 2009, o 16:41 |
|
|
Mika
|
Uwaga! Kolejna informacja! o____O"
Jeśli macie na koncie np. 500 kasy i wysyłacie córkę na cały miesiąc nauki magii (wiadomo że nie starczy) to przyjdzie do was Fay i będziecie mogli wybrać co macie sobie podwyższyć: Atak , obronę albo umiejętność posługiwania się magią.
Czasami może przyjść do was demon , nazywał się chyba Carl VII czy coś w tym stylu i będzie chciał kupić moralność waszej córki za dziesięciokrotną wartość (np. jeśli córka ma morale na 38 to on da za nie 380) Nie pamiętam kiedy mi się tak stało , ale też miało to coś wspólnego z tym że mam 10 kasy i wysyłam córkę na cały miesiąc etykiety. Ale mogę się mylić.
28 mar 2009, o 14:34 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Ogólnie często w PMach danie 3x jakichś zajęć owocuje jakimś bonusem. Ale o Carlu nie słyszałem O_o
28 mar 2009, o 17:54 |
|
|
Akane
Administrator
|
Też jestem w szoku - na żadnego Carla nie dość, że nigdy się nie natknęłam, to jeszcze na żadnej stronie o "PM" o nim nie czytałam... Mika, jak trafiają Ci się takie cukierki, to rób screenshoty proszę! Taki materiał to prawdziwy skarb dla serwisu! A póki co - jak ów Carl wyglądał? Ciekawość mnie zżera
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
29 mar 2009, o 13:47 |
|
|
Mika
|
Szara cera, oczy nie zauważyłam , taki uśmiech typowego Don Juana , kolczyk-gwiazdka w lewym uchu , żółte włosy. Tylko teraz nie wiem jak znowu go wywołać. I teraz drażliwy temat; Jak robić screeny? PrintScreen nie działa
30 mar 2009, o 11:57 |
|
|
Akane
Administrator
|
A jak próbowałaś robić zrzuty Printscreenem? Kliknąć "printscreen" a potem otworzyć Painta Windowsowego i wcisnąć "ctrl+v"?
|
30 mar 2009, o 12:58 |
|
|