|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 19:45
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Wychowywanie otaku, albo pamiętnik matuli Guren
Autor |
Wiadomość |
Guren
|
Re: Wychowywanie otaku, albo pamiętnik matuli Guren
Mika napisał(a): Tygrys napisał(a): Mogła wpaść w jakieś "the best student mode" *psycholog mode* Może też się stało tak, że ona chce komuś zaimponować, że tak dużo wie i tym podobne. Myślę, że do Kenichiego tak chce dotrzeć, bo raczej on mi się wydaje taki najbardziej.... eee.. mądry O.o' Ale w tak młodym wieku chyba nie powinna się interesować chłopakami jako chłopakami, a nie kumplami (chociaż, biorąc pod uwagę obecne czasy.. oo') więc coś się musiało stać. Chyba że Student Mode minęło już albo wytropiłaś co się stało? ^^" Wytropić nie wytropiłam. Zresztą nie zależało mi, żeby sie zainteresowała jakims chłopakiem, chociaż wtedy miała najjaśniejszy kryształ z Kenichi'm
|
20 wrz 2009, o 18:31 |
|
|
Guren
|
Akane napisał(a): Dorzucę te dane do informacji, które dzisiaj umieściłam, dzięki Guren Nie ma sprawy... Postaram się znaleźć jeszcze inne opcje
|
20 wrz 2009, o 18:32 |
|
|
Mika
|
Guren napisał(a): Mika napisał(a): Tygrys napisał(a): Mogła wpaść w jakieś "the best student mode" *psycholog mode* Może też się stało tak, że ona chce komuś zaimponować, że tak dużo wie i tym podobne. Myślę, że do Kenichiego tak chce dotrzeć, bo raczej on mi się wydaje taki najbardziej.... eee.. mądry O.o' Ale w tak młodym wieku chyba nie powinna się interesować chłopakami jako chłopakami, a nie kumplami (chociaż, biorąc pod uwagę obecne czasy.. oo') więc coś się musiało stać. Chyba że Student Mode minęło już albo wytropiłaś co się stało? ^^" Wytropić nie wytropiłam. Zresztą nie zależało mi, żeby sie zainteresowała jakims chłopakiem, chociaż wtedy miała najjaśniejszy kryształ z Kenichi'mThat's it, baby! Ale to raczej dobrze, że tak się uczy, ne? Chociaż masz pewność, że do następnej klasy zda.. XDD
20 wrz 2009, o 18:37 |
|
|
Guren
|
Mika napisał(a): Wytropić nie wytropiłam. Zresztą nie zależało mi, żeby sie zainteresowała jakims chłopakiem, chociaż wtedy miała najjaśniejszy kryształ z Kenichi'm
That's it, baby! Ale to raczej dobrze, że tak się uczy, ne? Chociaż masz pewność, że do następnej klasy zda.. XDD [/quote] A może nie zdać?! Zresztą na co mi duża inteligeencja? Juz miałam zakończenie z nauczycielką i się zawiodłam.... :bored
|
20 wrz 2009, o 19:07 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Duża inteligencja-->dużo super sukcesów na lekcjach-->wzrost charyzmy.
20 wrz 2009, o 21:48 |
|
|
Cloud
Dołączył: 27 lip 2008, o 21:24 Posty: 201 Lokalizacja: Poznań
|
No wreszcie ktoś postanowił wziąć ze mnie przykład! Pot i łzy wylane nad Katarzyną się opłaciły, jak widzę No i będę miał lekturę między zajęciami
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
|
2 paź 2009, o 13:49 |
|
|
Princessa
|
Guren napisał(a): Ostatnio zauważy~łam jedną rzecz- zależnie od tego co się robi kładąc córkę spać wzrastają jej niektóre czynniki. I tak: -powiedzenie "Dobranoc"- wzrost siły woli -pójście z nią spać- jeszcze nie wiem :-& -wspólna kąpiel- wzrost atrakcyjności Pójście spać z córką podwyższa jej miłość o 0.20. O ile miłość to ten znaczek:
Załączniki:
xxx.JPG [ 4.78 KiB | Przeglądane 22460 razy ]
|
11 lis 2009, o 16:02 |
|
|
Akane
Administrator
|
Zastanawiam się, czy spanie z nią nie obniża z kolei niezależności... ale jakoś nigdy się nie zabrałam za sprawdzenie tego
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
11 lis 2009, o 21:13 |
|
|
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Raczej obniża. Pewnie tak jak i wspólna kąpiel.
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
11 lis 2009, o 23:57 |
|
|
Crys
Dołączył: 11 sie 2008, o 01:30 Posty: 660 Lokalizacja: TG/Kraków
|
O_o .... wspólna kąpiel? ekhm. spanie luz, ale kąpiel? chyba, że to ja tylko jestem nie teges i tylko mnie to dziwnie wygląda... ;p
_________________ Come not between the dragon and his wrath. (King Lear, 1. 1)
|
14 lis 2009, o 18:21 |
|
|