|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 18:33
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Ulubiony bohater płci przeciwnej ;P
Autor |
Wiadomość |
Pai
|
Ulubiony bohater płci przeciwnej ;P
Zapewne większość z Was zakrzyknie "Cube"! Czemu właściwie aż tak za nim szalejecie? ^^' Mnie się najbardziej w "Princess Maker 4" podoba książę Lee, uważam że jest słodki ;P Chociaż grę dorwałam niedawno (i to po chińsku ) to sądząc z opisów wszystkich chłopaków Lee wydaje mi się najbardziej sympatyczny W poprzednich częściach nie miałam faworyta... No, fanki Cube`a, piszcie - co w nim jest takiego?
_________________ Królowa offtopu i hiperaktywna wiewióra
|
13 lut 2008, o 19:08 |
|
|
Momoko
|
Re: Ulubiony bohater płci przeciwnej ;P
Pai napisał(a): Zapewne większość z Was zakrzyknie "Cube"! Czemu właściwie aż tak za nim szalejecie? ^^' Ba, pytanie - Cube jest jedyny, niepowtarzalny i najwspanialszy w całym uniwersum PM. Po prostu "cud, miód i orzeszki" A co mi się w nim najbardziej podoba? Jest tak rozkosznie opiekuńczy i troskliwy. Jego pomoc jest nieoceniona. Choć jak głębiej się zastanowić, gdyby zostawić go sam na sam z Patricią, to z pewnością weszłaby mu na głowę Taki facet z "sercem na dłoni". Ma w sobie dużo ciepła i tym mnie oczarował. Moim drugim faworytem w tej części jest książę Baroa. Z pozoru całkowite przeciwieństwo Cube. Tajemniczy, niedostępny, a jednak na swój własny sposób bardzo ludzki. No i ma rewelacyjny głos
|
13 lut 2008, o 22:53 |
|
|
Akane
Administrator
|
Popieram Momoko co do głosu księcia Baroi Przyznam jednak, że również głos Sharula przypadł mi do gustu Jednak w "PM 4" ze wszystkich chłopaków najbardziej podoba mi się Lee, także tutaj z kolei zgadzam się z Pai (ależ zgodna dzisiaj jestem ). Chłopak ma w sobie coś fajnego, no i też szaleje na punkcie Patricii - własne serce by jej oddał Cube - owszem, właśnie w "PM 4" wydaje mi się najbardziej sympatyczny. W "PM 2" kompletnie mnie do siebie nie przekonywał. Ale w każdej z "princessowych" gier jest chyba trochę "za miękki"... Lee też jest ciepły i opiekuńczy, ale jednak potrafi zacisnąć pięści i stanąć w obronie damy Ach ta scena w Ciemnej Alei, gdy podczas wędrowania z Patricią natykają się na Baroę Rewelacja!
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
13 lut 2008, o 23:09 |
|
|
XEN0N
Moderator
|
Cytuj: Ulubiony bohater płci przeciwnej ;P hmmm....eeee..... mhhh.... A co do Lee to on przypomina mi mojego przyjaciela... I nawet w swojej ksywce ma lee.... Ja sie troche czuje jak Baroa... Troche to dziwne... cos ala Deja vu?
|
17 lut 2008, o 04:26 |
|
|
Yoko
|
Mnie się właśnie najbardziej podoba Baroa
|
17 lut 2008, o 15:51 |
|
|
Momoko
|
Akane napisał(a): Ale w każdej z "princessowych" gier jest chyba trochę "za miękki"... Lee też jest ciepły i opiekuńczy, ale jednak potrafi zacisnąć pięści i stanąć w obronie damy Ja tam myślę, że Cube jest po prostu nieśmiały. A Twórcy gry też nie dali mu zawiele sposobności do popisania się. Ale jestem pewna, że gdyby w grę chodziło bezpieczeństwo Patrici, stanąłby na wysokości zadania. W końcu w "PM2" to właśnie on ratował Oliwię z najgorszych opresji, gdy ta w nie wpadała podczas swoich wypraw. Lee też lubię, tak samo księcia Sharula. Ale Cube zaskarbił sobie moją sympatię już dużo wcześniej. I tak już zostanie
|
18 lut 2008, o 12:01 |
|
|
Akane
Administrator
|
Momoko napisał(a): Ja tam myślę, że Cube jest po prostu nieśmiały. A Twórcy gry też nie dali mu zawiele sposobności do popisania się. Też prawda. Może gdyby dało się latać i z nim na randki, bardziej bym się do niego przekonała
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
18 lut 2008, o 16:44 |
|
|
Momoko
|
Akane napisał(a): Może gdyby dało się latać i z nim na randki Wielka szkoda, że nie można Już widzę w wyobraźni jak Cube się czerwieni na samą myśl o czymś takim, a w końcu jak wychodzą razem, to w królestwie wybucha skandal, że nasza córka umawia się z lokajem
|
19 lut 2008, o 17:16 |
|
|
Pai
|
Randki z Cubem? Czemu nie? Ciekawe czy np. w "Princess Maker 5" przewidzieli taką możliwość. W grę jeszcze nie grałam i nic o tym nie wiem, ale sądząc po liczbie zwolenniczek Cube`a to takie rozwiązanie twórcy gry powinni wprowadzić I to w sumie już nawet we wcześniejszych częściach Skoro hajtnąć się można, to i jakieś randki być powinny
_________________ Królowa offtopu i hiperaktywna wiewióra
|
19 lut 2008, o 22:36 |
|
|
XEN0N
Moderator
|
Co za herezje! Jaki szanujacy sie tatus by wyadl swoja coreczke za lokaja/sluzacego! Wdziecznosc wdziecznoscia ale to dalej lokaj to jego praca No bym nie wykluczal takiego zwiazku ale cube by musial naprawde mi zaimponowac, najlepiej heroicznym poswieceniem i walka z hordami niezwycieznonych wrogow . Cube to mily chlopak ale jakos go nie widze jako maz Patrycji. Rowniez trzeba wziac pod uwage ze i on ja wychowuje to tez taki zwiazek bylby tak samo nie odpowiedni jak zwiazek z tata bo milosc moze byc pomylona w tym wypadku z miloscia do rodziny czy tez prosta wdziecznoscia. Ponad to demona! Demona co sie nie starzeje, ciekawe ile lat ma ;p!
|
20 lut 2008, o 00:43 |
|
|