|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 20:15
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Yoko
|
Re: Problem z instalacją
Trudno mieć o to pretensje, przecież forum to także miejsce, w którym można znaleźć pomoc Jeśli ktoś ma ochotę, zagląda tu częściej: żeby podyskutować, wymienić poglądy, podzielić się wrażeniami czy po prostu się powygłupiać Ale wielu użytkowników rejestruje się w konkretnym celu, czyli żeby zadać pytanie i otrzymać pomoc. Ja tam nie mam żalu, choć oczywiście miło jest, jeśli większa grupa uczestniczy w dyskusji
|
22 lip 2008, o 22:28 |
|
|
Yakumo
|
Ano dokładnie. Szkoda że nie wszystkich stać na odpowiedź na zadane tutaj przez Pai pytanie lub chodź słowo dziękuję echh...
|
22 lip 2008, o 22:42 |
|
|
Akane
Administrator
|
Mam podobne zdanie jak Yoko Też mi się zdarzało rejestrować na jakimś forum w konkretnym celu - chciałam zadać pytanie, uzyskać jakieś wiadomości itp. Jeśli atmosfera mi się podobała, to zostawałam na dłużej. Jeśli nie, to nie Zgadzam się, że słowa "dzięki" warto używać, ale może osoby które zadawały pytania jeszcze tutaj wrócą, więc nie wieszałabym na nich psów
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
23 lip 2008, o 09:20 |
|
|
Yakumo
|
Ano wieszać nie wieszam ale podchodzę sceptycznie. Wiadomo, że powiadomienie o odpowiedzi zostało wysłane a więc słowa Pai przeczytane. Szkoda tylko, że zignorowane. Dla mnie osobiście nie jest to ok <german_MG-42_in_action> mysql base information: emoticon not found. sorry
|
23 lip 2008, o 20:03 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Przesadzasz trochę a powiadamianie o wiadomości tyczy się chyba domyślnie tylko privów, jak Godota kocham nie pamiętam bym dostał powiadomienie o postcie w jakimś temacie na tym forum
24 lip 2008, o 02:28 |
|
|
Yoko
|
Dokładnie
|
24 lip 2008, o 08:18 |
|
|
Akane
Administrator
|
Rolą serwisu princessmaker.pl i tego forum jest dostarczanie informacji o serii "Princess Maker" i udzielanie pomocy (również w kwestiach technicznych) wszystkim tym, którzy mają kłopoty z uruchomieniem gry lub jej przejściem. Moim celem jest przekazanie odwiedzającym tylu wiadomości o grach, ile tylko będę w stanie, a także udzielenie pomocy, gdy ktoś jej potrzebuje. Nie robię tego w oczekiwaniu na słowa uznania i wdzięczności, ale po to, by jak najwięcej osób miało możliwość zapoznania się z naprawdę fajną serią. Jeśli dzięki stronie i/lub forum udało mi się (czy raczej nam, bo działa tutaj mocna, wspierająca mnie grupa) zainteresować kogoś grą, jeśli dzięki udzieleniu odpowiedzi na pytanie "Jak uruchomić" ktoś odpalił grę i ją polubił, to dla mnie to jest już ogromny sukces. I tyle. Więcej naprawdę mi nie potrzeba. Miło, jeśli ktoś docenia moją pracę i nasze działania. Ale również miło, jeśli "Princess Maker" zainteresuje choć jedną nową osobę. Nawet, jeśli ta osoba więcej na forum nie zajrzy.
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
24 lip 2008, o 14:58 |
|
|
Yakumo
|
Tobie Akane to trzeba pomnik za zycia postawic za wklad w ten serwis
|
24 lip 2008, o 21:39 |
|
|