|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 20:13
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Wasze uwagi o serwisie princessmaker.pl
Autor |
Wiadomość |
Akane
Administrator
|
Re: Wasze uwagi o serwisie princessmaker.pl
Dzięki za uwagi Cloud Co do forum - biję się w piersi i przyznaję, że admin ze mnie marny ^^' Ale na swoje usprawiedliwienie mam tyle, że to moje pierwsze forum. No i są plany zaangażowania moderatorów, mających głowę na karku w tej kwestii A co do strony - masz rację co do szerokości, ale to już trzeba by cały layout przerabiać, więc w najbliższym czasie taka przeróbka odpada Buttony można wrzucić gdzieś niżej, na to mam nawet pomysł Jak coś Ci jeszcze przyjdzie do głowy, to pisz śmiało
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
28 lip 2008, o 14:37 |
|
|
XEN0N
Moderator
|
Moje uwagi co do uwag - Flash odpada, bezcelowe marnowanie zasobow serwera i klienta. Zauwaz ze jest spora grupa ludzi posiadająca ff i pluginy na wylaczenie flashowych dodadkow. - Layout strony jest unikatowy. Mi sie podoba. Co do forum, jest takie jacy userzy
|
29 lip 2008, o 03:34 |
|
|
Pai
|
Święte słowa XEN0N z tymi userami I w ogóle yuppi, że wróciłeś! Zostajesz już z nami czy gdzieś wybywasz jeszcze? W ogóle zaczynam dochodzić do wniosku, że wakacje są dobre (jak się z nich korzysta ;P), ale i złe (jak się siedzi w domu, zagląda na forum a tu pusto, bo sporo osób wyjechało). Aaaaa! Kończę ten wywód, bo znowu robię offtop Powinnam mieć przydomek "królowa offtopu"
_________________ Królowa offtopu i hiperaktywna wiewióra
|
29 lip 2008, o 07:57 |
|
|
Cloud
Dołączył: 27 lip 2008, o 21:24 Posty: 201 Lokalizacja: Poznań
|
XEN0N napisał(a): Moje uwagi co do uwag - Flash odpada, bezcelowe marnowanie zasobow serwera i klienta. Zauwaz ze jest spora grupa ludzi posiadająca ff i pluginy na wylaczenie flashowych dodadkow. Skromny Flash serwera by przesadnie nie obciążał, a co do przeglądarek, to pewnie większość userów strony o FF nie słyszało (oczywiście nie umniejszając nikomu, IE po prostu jest najpopularniejsze, bo pchane domyślnie do Windowsa), a nawet jeśli ktoś korzysta z Mozilli, to już pewnie pluginów sobie nie doinstalował. Choć oczywiście nie upieram się, że Flash jest niezbędny, strona sama w sobie wygląda przyzwoicie. FORUMArgument "forum jest takie jacy userzy" rozłożył mnie na łopatki i sprawił, że zabrakło mi argumentów na ripostę I nawet mi się to spodobało Lubię ludzi spontanicznych, a jeśli wszechobecny tu chaos jest wynikiem interakcji charakterologicznych użytkowników, to mili państwo: ja tu zostaję
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
|
29 lip 2008, o 14:15 |
|
|
Pai
|
Jesteśmy jedyni w swoim rodzaju
_________________ Królowa offtopu i hiperaktywna wiewióra
|
30 lip 2008, o 10:10 |
|
|
Cloud
|
Pai napisał(a): Jesteśmy jedyni w swoim rodzaju Taaaak. To prawda. Jeśli i ja niemal od wejścia zacząłem offtopować, to znaczy że jesteście nie tylko wyjątkowi, ale też oddziałujecie na innych userów swoją mocą i wysyłacie jakieś tajemne fale przemieniając praworządnych użytkowników w szalonych offtopowców Ze mną poszło łatwiej, bo szalony jestem od urodzenia, więc mieliście 50% bonusa i o połowę mniej roboty
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
|
4 sie 2008, o 14:59 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Because this forum... Is a trap! Teraz stałeś się szalony, zaczynasz uzależniać się od shoutboxa i PM, a niedługo zostaniesz niewolnikiem serii Phoenixo Wrightowej.
4 sie 2008, o 15:14 |
|
|
Cloud
|
Od shoutboxa czuję się już uzależniony I od strony w ogóle, jak nie zajrzę chociaż raz w ciągu dnia to się czuję ciężko chory Klimatycznie tu jest i tak jakoś swojsko. Ale ja nie o tym Obiecałem, że jak się przebiję przez serwis, to parę słów komenta z mojej strony padnie. A że porządny ze mnie chłop i słowa dotrzymuję, to pozwolę sobie napisać co następuje: ja pierdykam (z wydźwiękiem pozytywnym ). Merytorycznie serwis naprawdę robi wrażenie. Z ciekawości poszukałem innych stron o tej tematyce i chyba nie znalazłem drugiej z tak potężną dawką wiadomości. Nie ręczę za witryny zakrzaczone, bo z nich nic nie zajarzyłem Ale krzaków też jakby mniej niż tutaj tekstu. Fajnie się zasadniczo czyta kolejne informacje, duch Chmielewskiej szatańsko chichocze między wierszami. Nie wiem jak dla jednostek obcykanych z serią, ale dla mnie (człowieka zaczynającego zabawę w tatuśka ) jest to naprawdę świetna robota. Szacun dla Akane i jednostek wspomagających.
|
11 sie 2008, o 13:52 |
|
|
monilip
|
nie wiem czy to tutaj powinnam ale tu napiszę Na stronie wydarzenia_cd3 z PM4 jest błąd w linkach do kolejnych wydarzeń - w adresie powtarza się "gry/". a ogólnie o serwisie? ŁAAAAŁ! Grałam w PM2, teraz zaczęłam w PM4 i raczej samej byłoby mi ciężko przez to przejść. A dział do PM4 jest niezbędnych dla osób grających a nie japońskojęzycznych Świetna robota, no i do tego obrazki są, nie sam tekst... Świetna robota, naprawdę
_________________ ta Monilip:)
|
13 sie 2009, o 18:55 |
|
|
Akane
Administrator
|
monilip napisał(a): nie wiem czy to tutaj powinnam ale tu napiszę Na stronie wydarzenia_cd3 z PM4 jest błąd w linkach do kolejnych wydarzeń - w adresie powtarza się "gry/". Zaraz naprawię, swego czsu posypały mi się linki i starałam się usunąć błędy, ale najwidoczniej ten musiałam przegapić ^^'' monilip napisał(a): a ogólnie o serwisie? ŁAAAAŁ! Grałam w PM2, teraz zaczęłam w PM4 i raczej samej byłoby mi ciężko przez to przejść. A dział do PM4 jest niezbędnych dla osób grających a nie japońskojęzycznych Świetna robota, no i do tego obrazki są, nie sam tekst... Świetna robota, naprawdę Dzięki za ciepłe słowa ^^ Serwis zasadniczo tworzony jest przez wszystkich użytkowników forum - dzięki temu jest łatwiej uzbierać jakieś materiały, wyłapać ciekawostki etc. W kupie siła
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
15 sie 2009, o 07:57 |
|
|