|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 19:27
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Akane
Administrator
|
Re: Wydarzenia ;)
Jak grałam "mamą" to w chwili kryzysu do walki wystawiałam córkę - teraz pluję sobie w brodę, bo mogłam jakieś fajne obrazki złapać...
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
31 sty 2009, o 22:47 |
|
|
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Te obrazki można chyba tylko w adventure złapać. Przy rozprawie z opętanym nauczycielem czy evil power ranger nie wyskakują.
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
31 sty 2009, o 23:11 |
|
|
Akane
Administrator
|
Aha, to w takim razie przestaję sobie w brodę pluć ^^"
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
31 sty 2009, o 23:15 |
|
|
Bad Cat
Dołączył: 24 lut 2009, o 23:04 Posty: 375 Lokalizacja: Poznań
|
Podobno odkrycie nawiedzonego domu następuje w gimnazjum... ale Emily powiedziała jej o nim gdy córka miała 12 lat i była w podstawówce! Oto screeny:
13 kwi 2009, o 11:59 |
|
|
Akane
Administrator
|
Najwidoczniej wpływ na odblokowanie tego wydarzenia ma poziom relacji z Emily. Jeśli jest "podkręcony" w podstawówce, rozmowa o nawiedzonym domu odbędzie się wcześniej..
|
13 kwi 2009, o 18:29 |
|
|
Bad Cat
Dołączył: 24 lut 2009, o 23:04 Posty: 375 Lokalizacja: Poznań
|
Ale moja Lea miała dość niski poziom przyjaźni z Emily... a zresztą rzucę screenem
Załączniki:
bez tytułu.JPG [ 79.12 KiB | Przeglądane 23106 razy ]
13 kwi 2009, o 19:30 |
|
|
Akane
Administrator
|
To pozostaje jeszcze jedna kwestia - najwidoczniej musiało mi się coś porypać
|
14 kwi 2009, o 14:46 |
|
|
Guren
|
Znalazłam ten obrazek na koreańskiej stronie. Wie ktoś z czym się wiąże to wydarzenie?
Załączniki:
Owce.jpg [ 24.87 KiB | Przeglądane 23073 razy ]
|
4 lis 2009, o 19:44 |
|
|
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Też na nie poluję Ten ze wszytskich jest najbardziej tajemniczy, ale wydaje mi się, że można go złapać też w adventure - z moich badań wynika, że powinien być jakiś przedmiot, który można wynegocjować od jakichś stworzeń w Świecie Wróżek (najprawdopodobniej od małych trolli) i przy użyciu tego przedmiotu wyświetla się ten obrazek. Ale to tylko hipoteza A co do Emily - wydaje mi się, ze rozmowy o domu strachów są dwie - jedna w podstawówce, że w ogóle coś takiego istnieje i że Emily to ciekawi, a druga w gimnazjum - że pojawiły tam się jakieś światła, a potem, że zamieszkała tam Hachette.
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
6 lis 2009, o 23:55 |
|
|
Guren
|
Tygrys napisał(a): Też na nie poluję Ten ze wszytskich jest najbardziej tajemniczy, ale wydaje mi się, że można go złapać też w adventure - z moich badań wynika, że powinien być jakiś przedmiot, który można wynegocjować od jakichś stworzeń w Świecie Wróżek (najprawdopodobniej od małych trolli) i przy użyciu tego przedmiotu wyświetla się ten obrazek. Ale to tylko hipoteza Trolle mówisz? Patrząc na te barany to mnie zastanawia, czy nie trzeba ich uśpić piosenką, gdy córka ma wysoki poziom muzyki. Tak myślę, skoro tańcem pokonuje się tygrysa
|
7 lis 2009, o 11:16 |
|
|