|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 20:18
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Guren
|
Re: Zakończenia
A! Nie chwila! Znalazłam coś o tym na forum KitKat, kiedy zakończenie ze ślubem skończy się rozwodem: Ryuunosuke Ootomo - wysoka wrazliwość Mouri Sanjuurou- wysokie morale (jakoś mnie to nie dziwi...) Kenichi Asakura- wysoka niezależnosć Kousei Oda - wysoka duma Hitoshi Kuroda -wysoka wrażliwość Shinya Akizuki -wysoka niezależnosć
|
16 lis 2009, o 14:12 |
|
|
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Rzeczywiście jest tak, że któraś statystyka odblokowuje nieszczęśliwy wariant zakończenia matrymonialnego, ale jeśli dobrze pamiętam, to sami Kitkatowcy nie byli pewni, czy te statystyki, które podali, są właściwe. Guren, w Twoim wypadku córa rzeczywiście miała wysoką wrażliwość? Ewentualnie mogę Ci przesłać save ze szczęśliwym zakończeniem, żebyś porównała statsy.
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
16 lis 2009, o 23:42 |
|
|
Guren
|
Tygrys napisał(a): Rzeczywiście jest tak, że któraś statystyka odblokowuje nieszczęśliwy wariant zakończenia matrymonialnego, ale jeśli dobrze pamiętam, to sami Kitkatowcy nie byli pewni, czy te statystyki, które podali, są właściwe. Guren, w Twoim wypadku córa rzeczywiście miała wysoką wrażliwość? Ewentualnie mogę Ci przesłać save ze szczęśliwym zakończeniem, żebyś porównała statsy. Cóż miała jej 100, więc to całkiem możliwe. Później sprawdzę
|
17 lis 2009, o 08:41 |
|
|
Guren
|
Cóż Tygrys w dziale "Wydarzenia" miałaś racje. Moja córa została królową wróżek z wynikiem zakończenia 4,5 gwiazdki. wielkie dzięki!
|
28 lis 2009, o 21:52 |
|
|
Tygrys
Moderator
|
Super, ze się udało! Gratulacje
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
29 lis 2009, o 18:35 |
|
|
Guren
|
Tygrys napisał(a): Super, ze się udało! Gratulacje Dzięki. Teraz to problem się zmotywować do dalszych zakończeń, gdy wciągnęłam się w inną grę i nudzi mnie troche obecny profil córki. Ale jak coś wyjdzie to napisze
|
1 gru 2009, o 19:53 |
|
|
Guren
|
Miałam już córki królowe niebios i świata duchów. Jak odrzuciłam wszelkie propozycje i skupiłam się na wyćwiczeniu ją w tańcu to znów było zakończenie z samodzielną królową. Ale wystarczyło ostatniego dnia się pozbyć dużej liczby punktów dobrych manier i atrakcyjności, wyszła mi członkini girlsbandu. Jak udało mi się pozbyć jednego dnia odpowiedniej liczby punktów? Wystarczyło sprzedać jej kolekcje torebek- sztuk 11
|
8 sty 2010, o 21:22 |
|
|
Tygrys
Moderator
|
Tak, to jest fajne, że przez ostatnie kilka dni można całkiem nieźle przemodelować statystyki i wyciagnąć kilka zakończeń. Uwielbiam PM5, ale chyba bym się zaciukała, gdybym każde zakończenie musiała osiągać w niezależnych podejściach ^^
|
8 sty 2010, o 23:30 |
|
|
Akane
Administrator
|
Guren napisał(a): Wystarczyło sprzedać jej kolekcje torebek- sztuk 11 Chwila... sprzedać? Gdzie? Kiedyś z Nemo szukaliśmy miejsca, w którym dałoby się pozbyć przedmiotów i nie udało nam się go wytropić... Tak więc: gdzie, gdzie, gdzie?
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
9 sty 2010, o 09:41 |
|
|
Tygrys
Moderator
|
Guren chyba miała na myśli, że wyrzucić. To jest do zrobienia ^^
|
9 sty 2010, o 09:44 |
|
|