Dzięki za dodanie nowych rzeczy do sekcji o "Princess Maker 3". Teraz już nie odstaje ona tak bardzo od reszty, choć według mnie przydałoby się trochę więcej screenów, chociażby do opisów Harvest Festival.
9 sty 2010, o 14:14
FiGa
Re: Materiały na stronie
Mogę zrobić te zrzuty, bo z pomocą Akane uruchomiłam "Princess Maker 3" Choć na razie bawię się w drugą część (aaach, angielski jest o tyle bardziej zrozumiały od japońskiego!).
_________________ FiGa jak to figa: słodka i okrągła ^_-
9 sty 2010, o 17:27
Cloud
Dołączył: 27 lip 2008, o 21:24 Posty: 201 Lokalizacja: Poznań
Tay napisał(a):
Dzięki za dodanie nowych rzeczy do sekcji o "Princess Maker 3". Teraz już nie odstaje ona tak bardzo od reszty, choć według mnie przydałoby się trochę więcej screenów, chociażby do opisów Harvest Festival.
Nie może być. Akane zrobiła coś, co przypadło Ci do gustu?
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
13 sty 2010, o 01:59
Crys
Dołączył: 11 sie 2008, o 01:30 Posty: 660 Lokalizacja: TG/Kraków
Cloud, no przecież jest napisane, że nie Dziękuje za dodanie, że już mniej odstaje, ale nadal bardziej rzucają się w oczy uwagi Nie ma w tym poście nic co by świadczyło o "przypadnięciu do gustu" xD
_________________ Come not between the dragon and his wrath. (King Lear, 1. 1)
13 sty 2010, o 02:13
Tay
Nie rozumiem Waszej złośliwości. Napisałam co jest ok, a co według mnie jeszcze by wypadało zrobić. Nie wiem o co znowu chodzi.
13 sty 2010, o 10:34
Crys
Dołączył: 11 sie 2008, o 01:30 Posty: 660 Lokalizacja: TG/Kraków
Z natury jestem złośliwa. A już tym bardziej dla osób, które mi ewidentnie podpadły i nie przypadły jednocześnie do gustu ;] A że nie zrozumiesz, to rzecz nader oczywista.
_________________ Come not between the dragon and his wrath. (King Lear, 1. 1)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości