|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 21:05
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Crys
Dołączył: 11 sie 2008, o 01:30 Posty: 660 Lokalizacja: TG/Kraków
|
Re: Aresztowania
Cloud, a fe! Lanie?! xD no wiesz, na tym forum bywają mentalne dzieci! xD (vide - ja xDDD)
_________________ Come not between the dragon and his wrath. (King Lear, 1. 1)
|
29 gru 2009, o 21:43 |
|
|
Cloud
Dołączył: 27 lip 2008, o 21:24 Posty: 201 Lokalizacja: Poznań
|
Lepszy rym w pośpiechu mi nie przyszedł do głowy No, mogłem jeszcze zarzucić "Każ mi zrobić pranie", ale zaraz by było, że pcham się do prania damskich ciuchów ;P Wy i te wasze skojarzenia! ;P A co by tak totalnie nie offtopować to ja mam jeszcze pytanie kiedy te aresztowania się trafiają? Bo bym chciał przetestować na Gertrudzie
_________________ Thebeściacy forumowi: Crysuella, Xenydyn, Cloudyn ;P --- Embrace your dreams. And, whatever happens, protect your soldier honor...
|
29 gru 2009, o 21:49 |
|
|
Ta.
|
Jaki fantastyczny wiersz Wybaczam, oczywiście. Aresztowania się trafiają, kiedy córka ma wysoki poziom grzechu i/lub niski poziom moralności. Bardzo pomaga walczenie z ludźmi spotykanymi podczas przygód.
_________________ „Hey… Are you guys really… real? You aren’t just an insane delusion I’m having inside that hell, right? …Right?”
|
29 gru 2009, o 21:54 |
|
|
Akane
Administrator
|
Cloud czasem funduje takie sympatyczne rymowanki ^_-
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
29 gru 2009, o 22:42 |
|
|
Crys
|
Rozgryzłam problem z aresztowaniami. Grzechu można mieć dużo, ale trzeba dbać, żeby nie miała żadnego stresu, wtedy nie dochodzi do aresztowań w ogóle Ale najmniejsze zwiększenie (do ok. 50) skutkuje aresztowaniem! Dużo savowania polecam ;] Ja robiłam tak, że dawałam pracę w sleazy barze na początku miesiąca, potem jakaś nauka, potem free time. I był spokój XD
|
20 sty 2010, o 17:47 |
|
|
Ta.
|
Alleluja, jesteś doprawdy genialna! Dzięki Ci! Idę grać i demoralizować moje dziecię
_________________ „Hey… Are you guys really… real? You aren’t just an insane delusion I’m having inside that hell, right? …Right?”
|
20 sty 2010, o 20:12 |
|
|
Akane
Administrator
|
Crysiu, jesteś cudem! Już wrzucam info na stronę ^^ To o ucieczkach też
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
20 sty 2010, o 21:58 |
|
|
FiGa
|
Crys, jak na to wpadłaś? Dziewczyno, ozłocę Cię chyba za te informacje, bo od kiedy zaczęłam się bawić w czaaarną stronę mocy, to z tymi strażnikami miałam nie lada kłopot! Ale, ale, czy to znaczy że czasem trzeba dokonać wyboru pomiędzy aresztowaniem a ucieczką z domu? Bo żeby nie doszło do zatrzymania córy i osadzenia w lochu, to musi mieć ona stres zero, z kolei przy takim stresie ryzykuje się, że "da nogę"?
_________________ FiGa jak to figa: słodka i okrągła ^_-
|
23 sty 2010, o 10:55 |
|
|
Crys
|
Jak ma niską wrażliwość, to nie powinna Miałam już taką kombinację, dużo savowałam, ale dało radę
|
23 sty 2010, o 22:07 |
|
|