|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 19:37
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Guren
|
Re: PM 5 - FAQ
Akane napisał(a): Jestem w trakcie gromadzenia danych o wydarzeniach z poszczególnymi znajomymi, ale niestety na tę chwilę mam zebrane informacje o kolejnych wydarzeniach z raptem kilkoma osobami: Emily, Otomo, Reoną i Akizuki - i to też nie do końca uporządkowane są te notki ^^' Jestem bardzo za tym bardziej, że nie udaje mi się zdobycie zakończenia z poślubieniem Mouri'ego (tak stało się! Zaczęłam na nie polować, skoro moralność córy nie jest wybitna ). Wydawało mi sie, że dobrze wybieram odpowiedzi w rozmowach z nim, a mimo to ani nie odblokował mi się obrazek z event'em z nim, ani tym bardziej się jej nie oświadczył Może 600 atrakcyjności to za mało?
|
27 sty 2010, o 15:25 |
|
|
Akane
Administrator
|
Zobaczę co da się zrobić. Niestety chwilowo jestem zawalona robotą, ale może w weekend będę mogła spędzić troszkę czasu przy "PM 5" i upolować te eventy ^^
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
27 sty 2010, o 22:02 |
|
|
Guren
|
Tygrys napisał(a): ::):
A co do festiwalu. Normalnie można na nim kupowac otakowe gazety, ale jeśli dobrze pamiętam, po zaproszeniu na przebieranki, Sayori powinna zaprosić córę na pierwszy Mangafest, żeby pokazać kostium. I wtedy chyba już nie ma opcji kupowania magazynów. Za to, jeśli będzie miała wysoką charyzmę/atrakcyjność powinien ją tam zauważyć właściciel sklepu dla animaniaków. I w liceum zadzwoni jakoś przed kolejnym festiwalem, zeby zaproponować pracę. I wtedy powinien wyskoczyć obrazek z kotem. Jeśli czegoś nie pokręciłam... Ile trzeba mieć tej charyzmy/ atrakcyjności, żeby się mogło udać?
|
11 mar 2010, o 08:46 |
|
|
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Dokładnie nie wiem. Chyba mniej więcej tyle samo, jak kiedy Mouri proponuje jej pracę jako hostessie - kiedy jest ubrana w taką krótką sukienkę. Jeśłi uda ci sie triggernąć tę pracę, to i na Mangafeście powinno sie udać
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
11 mar 2010, o 09:20 |
|
|
Guren
|
Na razie zagadywał ją jakiś chudy nastolatek z kucykiem i w okularach..
|
13 mar 2010, o 19:20 |
|
|
Guren
|
Miałam ostatnio problem z komputerem, ale szczęśliwie zgrałam na płytę grę, choć dopiero parę dni temu udało mi się ją zainstalować I mam pytanie: co decyduje o wzroście córki? Moja obecna Skorpionica ma już 167 cm wzrostu w wieku niespełna 14 lat i nadal rośnie. Z tego co widziałam ostatnio w "Lovely Complex" rośnie mi wg. japońskich standardów istna gigantka. U nich średni wzrost kobiet to ok. 160, a meżczyzn 170.
|
10 sie 2010, o 21:07 |
|
|
Guren
|
Udało mi sie odblokować wydarzenie z kocia hostessą! Potrzeba do tego mieć atrakcyjność i charyzmę powyżej 500 (i nie zawadzi także +400 dobrych manier). Córka była wcześniej na dwóch konwentach, ale wtedy jeszcze nie były najlepszymi przyjaciółkami, ani nie miała odblokowanego wydarzenia z cosplay' em. W każdym razie jak już nadszedł konwent po tym córce zaczęli robić zdjecia, a potem z nią gadał sprzedawca ze sklepu dla otaku. Na następny już dostała propozycję pracy
|
16 sie 2010, o 10:40 |
|
|