|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 19:31
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Mika
|
Re: Zakończenie z Lee
NOŻ W PAPĘ M! Mam piękne statystyki, suknię, wszystkie eventy i spotkania zaliczone, było trochę szlajania się po świecie Demonów a tutaj dupa. Wojowniczka >__< Mam save'a dokładnie z miesiąca kiedy się z nim spotkała, może trzeba naprawdę często być w świecie demonów? =3=
29 lis 2010, o 20:28 |
|
|
Guren
|
Mika napisał(a): NOŻ W PAPĘ M! Mam piękne statystyki, suknię, wszystkie eventy i spotkania zaliczone, było trochę szlajania się po świecie Demonów a tutaj dupa. Wojowniczka >__< Mam save'a dokładnie z miesiąca kiedy się z nim spotkała, może trzeba naprawdę często być w świecie demonów? =3= Też mam ten problem, ale nie wiem jak go rozwiązać... Z Baroa też mi nie wychodziło
|
30 lis 2010, o 09:13 |
|
|
Mika
|
Krew demona i spotkania z Baroą trochę przegięłam - dostałam Suknię Demonów i Ending "Powrót do Ciemności" Try again xwx
30 lis 2010, o 18:46 |
|
|
Kaori-chan
Dołączył: 12 lis 2010, o 22:55 Posty: 35 Lokalizacja: Bydgoszcz desu
|
Właśnie, ten ending jest parszywy >.< Skupiłam się wczoraj tylko na Lee, wszystkie spokania zaliczyłam, statsy miałam, suknię dostałam, trochę demonicznej krwi powinno być, a z Baroą to się zadawałam tyle, żeby się do świata demonów dostać i dupa blada, piosenkarka .3.
|
1 gru 2010, o 15:47 |
|
|
Mika
|
Piosenkarka to i tak świetnie =3= To spotkanie, kiedy córa zobaczy te światełko, chyba ma związek z poziomem krwi demona. Znaczy - jak ma za niski to tego nie będzie miała czy coś.. Bo kiedy ciągle latałam do Maou na rozmowy, to miałam to sporo przed terminem, a jak olałam demoniczną krew to wcale tego eventu nie było
2 gru 2010, o 17:55 |
|
|
Kaori-chan
Dołączył: 12 lis 2010, o 22:55 Posty: 35 Lokalizacja: Bydgoszcz desu
|
*pisk radości* W końcu dorwałam to zakończenie!! i rzeczywiście - jeśli demonicznej krwi nie ma to dupa z eventu ze światełkiem, a bez niego się nie da. Kolejne podejrzenia - dopóki nie zaliczyło się wszystkich randek nie można leźć do doliny smoków (event z suknią) + wydarzenie gdzie Lee zabiera córę na randkę w czasie wojny jest na ulicy (A szukałam go ciągle na alei zgodnie z informacjami ze strony ') ...*jeszcze raz pisk radości*~
|
4 sty 2011, o 23:26 |
|
|
Akane
Administrator
|
To zmienię to info o ulicy/alei ^^ Super, że się udało!
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
5 sty 2011, o 09:44 |
|
|