|
|
Teraz jest 25 lis 2024, o 23:45
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Jak zaczęła się Wasza przygoda z Princess Maker?
Autor |
Wiadomość |
Yoko
|
Re: Jak zaczęła się Wasza przygoda z Princess Maker?
Nawet nie pamiętam kiedy to było, jakoś dawno temu
|
10 lut 2008, o 13:31 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Na PM trafiłem kilka lat temu czystym przypadkiem, gdyby nie upierdliwość kolegi, być może nie trafiłbym wcale. W swoim czasie mój sąsiad dostał szału na stare gry, a że nie miał jeszcze internetu, przez kilka dni oblegał mój i z uporem maniaka przerzucał co się dało na pendrive. I gdy tak mnie molestował, na jakieś stronce z retro pozycjami zobaczyłem PM2. A że zawsze miałem słabość do tamagochi, tego samego wieczora nie było mnie dla świata .
22 lut 2008, o 21:29 |
|
|
Pai
|
Widać upierdliwość czasem ma swoje dobre strony
_________________ Królowa offtopu i hiperaktywna wiewióra
|
22 lut 2008, o 21:32 |
|
|
Akane
Administrator
|
Zależy jeszcze od rodzaju upierdliwości Ja swego czasu omijałam szerokim łukiem te gry, na których temat truł mi uparcie mój kuzyn. Im bardziej usiłował mi jakąś grę wcisnąć, zachwalając jej geniusz, tym mniejszą ochotę miałam w nią zagrać. Tak było choćby z pierwszą częścią "Diablo" A wracając do tematu, to ostatnio przypomniało mi się że pierwszą wzmiankę o "Princess Maker" znalazłam na stronie o anime prowadzonej przez niejakiego Robina. Kolejnych informacji szukałam już sama i przez długi czas bazowałam na danych zamieszczanych w Nuriko`s Princess Maker Nexus i na stronie KitKat.
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
23 lut 2008, o 10:01 |
|
|
Pai
|
TEGO Robina, o którym ja myślę? Od First Impact i innych konwentów?
|
23 lut 2008, o 13:40 |
|
|
Akane
Administrator
|
Tego samego
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
23 lut 2008, o 16:05 |
|
|
Nemo
Prosecutor
Dołączył: 22 lut 2008, o 19:25 Posty: 1675 Lokalizacja: Peterswald
|
Widzę że nie tylko ja reaguje tak, że im bardziej ktoś mi coś zachwala i wciska, tym bardziej z góry się negatywnie do tego nastawiam, chociażby do książek\muzyki\filmów usilnie wciskanych mi do rąk przez tate . (O Robinie się nie wypowiem, bo nie wiem kto to jest )
23 lut 2008, o 17:18 |
|
|
Momoko
|
Widzę, że pojawił się nowy użytkownik Witaj na forum Nemo. Nemo napisał(a): Widzę że nie tylko ja reaguje tak, że im bardziej ktoś mi coś zachwala i wciska, tym bardziej z góry się negatywnie do tego nastawiam, chociażby do książek\muzyki\filmów usilnie wciskanych mi do rąk przez tate . (O Robinie się nie wypowiem, bo nie wiem kto to jest ) Jedziemy na tym samym wózku. Ja również, gdy ktoś zbyt usilnie mnie do czegoś przekonuje zaczynam się zniechęcać. Najgorsze jest, gdy później okazuje się, że jednak, "nakłaniacz" miał rację, a polecana przez niego rzecz wcale nie jest taka zła. Na szczęście takich "nawróceń" miałam w życiu stosunkowo mało. Raczej intuicja mnie nie zawodzi.
|
23 lut 2008, o 19:58 |
|
|
Pai
|
Jak o tym pomyślę, to też łatwo się zniechęcam do czegoś, co ktoś mi chce wcisnąć na siłę - ale mam tak nie tylkoz grami czy filmami, nawet z potrawami
|
24 lut 2008, o 16:03 |
|
|
XEN0N
Moderator
|
Cencie co macie, ja sie zniecheca do tego co sam robie sam wysmysle ;p
|
25 lut 2008, o 13:25 |
|
|