|
|
Teraz jest 22 lis 2024, o 21:02
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Tygrys
Moderator
Dołączył: 15 cze 2008, o 13:36 Posty: 563 Lokalizacja: Piaseczno
|
Re: Ucieczki
Może oni rozumują tak, że większa wrażliwość sprawia, iż drobniejsze rzeczy nas irytują. I dlatego córa ucieka - pozornie niby bez powodu, ale ona jest bardziej wyczulona.
_________________ - Ach, ja bym tego nie zniósł, żeby Tygrys miał zostać Smutny! - rzekł Prosiaczek bez przekonania. - Tygrysy nigdy nie zostają Smutne - wyjaśnił Królik. - One przechodzą przez to ze Zdumiewającą Szybkością.
|
27 lut 2009, o 16:00 |
|
|
Akane
Administrator
|
Tygrys napisał(a): Może oni rozumują tak, że większa wrażliwość sprawia, iż drobniejsze rzeczy nas irytują. I dlatego córa ucieka - pozornie niby bez powodu, ale ona jest bardziej wyczulona. A może. W ten sposób do tego problemu nie podchodziłam ^^'
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
8 mar 2009, o 19:23 |
|
|
Hawk
Dołączył: 26 paź 2008, o 14:18 Posty: 783 Lokalizacja: Warszawa
|
A teraz ciekawostka.
Właśnie zagrałem bez ani jednej ucieczki. Właściwie przez calą grę (od13 roku życia) córuchna miała tyle wrażliwości,ze widziała to całe magicznetałatajstwo. A jednocześniebyła mocno pakowana w strength i consli (ok700 w wieku 15 lat)
dodam,żez parametrów18 maj, krew AB
_________________ Please don't say "You are lazy" だって本当はcrazy
|
15 cze 2009, o 23:33 |
|
|
Guren
|
Ucieczki, ucieczkami, miesiąc w plecy. Co innego jak córka ma za dużo stresu, a mało morali. Wtedy możecie zobaczyć taką scenkę jak córkę przyprowadzają w kajdankach za kradzież do domu. Mnie po tym wszelkie reputacje spadły prawie do zera
|
7 lip 2009, o 15:36 |
|
|
Mika
|
Mi się tak zdarzyło przed dożynkami - córka była wojowniczką. Raz to bym zrozumiała, ale nie pięć lat pod rząd! I ogólnie często mi się tak zdarza. Rozwiązanie - przywołujemy do życia save sprzed roku (za często nie zapisuję) i zmieniamy strategię wychowawczą
9 lip 2009, o 14:59 |
|
|
Akane
Administrator
|
Ja przez te nieszczęsne ucieczki zapisuję grę zawsze co 2-3 miesiące, a czasem i co miesiąc. Już parę razy nieźle się urządziłam przez brak saveowania i od tamtej pory raczej pilnuję zapisu.
_________________ Rolety rzymskie Warszawa http://h2o.law.harvard.edu/community/vi ... unityId=77
|
10 lip 2009, o 19:47 |
|
|
Guren
|
Mika napisał(a): Mi się tak zdarzyło przed dożynkami - córka była wojowniczką. Raz to bym zrozumiała, ale nie pięć lat pod rząd! I ogólnie często mi się tak zdarza. Rozwiązanie - przywołujemy do życia save sprzed roku (za często nie zapisuję) i zmieniamy strategię wychowawczą 5 razy pod rząd?! Współczuje
|
10 lip 2009, o 19:54 |
|
|
Hawk
|
Akane napisał(a): Ja przez te nieszczęsne ucieczki zapisuję grę zawsze co 2-3 miesiące, a czasem i co miesiąc. Już parę razy nieźle się urządziłam przez brak saveowania i od tamtej pory raczej pilnuję zapisu. A ja dalej bedę, uważał, że jeśli nie bawimy się w grę pod konkretne zakończenie, to takie saveloady to paskudny cheating.
|
16 lip 2009, o 18:16 |
|
|
Akane
Administrator
|
True, przy czym ja właśnie gram zwykle polując na konkretny ending i stąd owe środki zaradcze ^^'
|
16 lip 2009, o 18:21 |
|
|
Hawk
|
No dobrze w takim razie Mnie jakoś nigdy nie bawiło polowanie na konkretny ending... moze dlatego, że nigdy nie wychodzi... ;p
|
16 lip 2009, o 18:46 |
|
|